Saltar apartados

Pla de Comunicació del Departament

 

PLA DE COMUNICACIÓ DEL DEPARTAMENT

L'Informe d'Avaluació de riscos psicosocials va posar de manifest la necessitat i importància de conscienciar el personal de la UA perquè assumisca una cultura preventiva que afavorisca un clima laboral favorable. Una de les metes que es proposen en aquest estudi és l'existència d'un Pla de Comunicació que afavorisca el trànsit de la informació que es genera en la UA i en el Departament mateix.

Per a aconseguir aquests objectius es crearà una entrada específica en la pàgina web del Departament on s'enllaçarà tota la informació que sota diferents aspectes es consideren d'interès per al personal del Departament, amb l'objectiu d'afavorir-ne l'actualització en la informació, per a una millor prestació del treball i una millora en les relacions personals.

En aquesta secció s'inclourà una bústia de suggeriments per a arreplegar opinions, iniciatives personals o col·lectives i, com el nom indica, tot tipus de suggeriments que permeten adoptar les actituds més idònies per a afavorir l'existència d'un clima laboral adequat.

Igualment, se seguirà incloent en l'Ordre del Dia de totes les sessions dels òrgans col·legiats del Departament, un punt dedicat a informes, incloent-s'hi, no solament els informes de la Direcció, sinó també els dels representants del Departament en els diferents àmbits d'actuació de la UA. També se seguirà utilitzant la llista de distribució de Comunicats Interns perquè la Secretaria del Departament remeta tota la informació sobre convocatòries de beques i projectes, cursos de formació, reunions d'òrgans col·legiats, activitats culturals i, en general, totes aquelles notícies d'interès per al conjunt del personal adscrit.

 

Canals d'Informació:

 • Informació del Departament de Química Física
  • Actes de sessions del Consell de Departament: Accessibles en el Grup de Treball del Departament situat en el Campus Virtual.
  • Actes de sessions de la Comissió Docent: Accessibles en el Grup de Treball del Departament situat en el Campus Virtual.
  • Actes de sessions de la Comissió de Recerca: Accessibles en el Grup de Treball del Departament situat en el Campus Virtual.
  • Memòries docents:
  • Memòries de recerca:
  • Xarxes socials del Servei: web
  • Enquestes de satisfacció d'usuaris de la Secretaria del Departament realitzada per la Unitat Tècnica de Qualitat: 2013, 2015
  • Enquesta de clima laboral del Departament realitzada per la Unitat Tècnica de Qualitat: No se n'ha fet cap.
  • Canal intern de comunicació via e-mail (Comunicats interns).
  • Bústia de suggeriments. Punxa ací
 • Informació Institucional

Departament de Química Física


Universitat d'Alacant
Departament Química Física
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3536

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464