Saltar apartados

Eleccions 2019

ELECCIONS A CONSELL DE DEPARTAMENT 2019

 

Amb data 25 de febrer, el Consell de Departament convoca eleccions per a la renovació dels membres elegibles del Consell i aprova el següent:

Calendari Electoral

Amb data 28 de febrer, es reune la Comissió Permamente del Consell de Departament per a triar per sorteig els membres de la Comisón Electoral, resultant triats els següents:

 

President Titular Roberto Gómez Torregrosa
President Suplent Juan Miguel Feliu Martínez
Secretària Titular Leticia García Cruz
Secretària Suplent Dolores García Bezares
Alumna Titular Pilar Martínez Martínez
Alumne Suplent José Antonio Ochoa Valero
Alumna Suplent Paula Serrano Tarí

 

La Comissió queda constituïda el 12 de març amb els membres titulars, atenent al calendari electoral, i alça l'ACTA 1 ratificant el calendari electoral i comunicant la publicació del cens provisional a partir del 13 de març en el tauló del Departament de Química Física Fase I fins al 19 de març.

Escrit del President de la Junta Electoral dirigit als votants.

Per a consultar dades personals del cens (DNI) es podrà sol·licitar en la Secretaria del Departament Fase I en horari de 9 a 14 h.

Amb data 20 de març es reune la Comissió Electoral i estén ACTA 2, on es publica el cens definitiu i s'aprova l'imprès de presentació de candidatures i la seua forma de presentació.

 Amb data 27 de març es reune la Comissió Electoral i estén ACTA 3, referent a la PUBLICACIÓ PROVISIONAL DE CANDIDATS dels diferents col·lectius, nombre de resentantes de cada col·lectiu a triar i comunicació d'exclusió de personal que no reune els requisits necessaris.

 Amb data 5 d'abril es reune la Comissión Electoral i estén ACTA 4, referent a la PUBLICACIÓ DEFINITIVA DE CANDIDATS dels diferents col·lectius.

Amb data 10 d'abril, de 9:00 h a 11:00 h es constitueix la Taula Electoral per a la votació en les eleccions a Consell de Departament. Una vegada finalitzada la votació, s'estén ACTA 5 amb el recompte de vots i la proclamació provisional dels representants del diferents col·lectius.

 Amb data 17 d'abril, a les 9:10 h es reune la Comissió Electoral i estén ACTA 6, referent a la PROCLAMACIÓ DEFINITIVA DE REPRESENTANTS dels diferents col·lectius.

Departament de Química Física


Universitat d'Alacant
Departament Química Física
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3536

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464